Specialkonstrueret til
fuld driftssikkerhed

HIPAQ leverer et bredt udvalg af løsninger til offshoreindustrien. Ofte drejer det sig om nøglefærdige systemer, der er konstrueret specielt til at opfylde de krav, der stilles i det miljø, systemet skal indgå i. I den forbindelse er det en selvfølge for os, at vores kunder stiller krav om kvalitet, driftssikkerhed og optimal vedligeholdelse.

Vi designer og bygger højtrykspumpesystemer med tryk på op til 3000 bar, dieseldrevne luftkompressorer til zone 2 med op til 70 m³/min og rengøringssystemer. Alle vores produkter overholder relevante standarder som f.eks. NORSOK, DNV, API og ATEX-direktivet.
  • Dieseldrevne pumpesystemer til zone 2
  • Systemer til kemisk injektion
  • Luftkompressorsystemer
  • Maskiner til eksplosionsfarlige områder, zone 1 og 2
  • Elektriske, dieseldrevne og hydraulisk drevne systemer
  • Kompakte og støjsvage maskiner
HIPAQ Danmark
+45 98 38 32 00

HIPAQ Norge
+ 47 330 40250
HIPAQ Danmark
info@hipaq.dk

HIPAQ Norge
info@hipaq.no

Sådan arbejder vi

   

Fuld gennemsigtighed med hensyn til alle aspekter af fremstillingsprocessen.

Hos HIPAQ fokuserer vi på vores kunders specifikke krav og ønsker. Vi opdeler derfor altid opgaverne i afsnit og delleveringer for at sikre os, at slutproduktet til enhver tid lever op til kundens forventninger. I hele fremstillingsprocessen fokuserer vi på kundedialog og -involvering for at skabe den perfekte løsning.  How we work 

Stoltheden ved håndværket

Hos HIPAQ sætter vi en ære i at konstruere stærke, robuste og holdbare maskiner. Dette er muligt ved den rette kombination af kvalitetskomponenter og fremragende håndværk.

 

3D CAD-design og -konstruktion

Vi bruger 3D CAD-design som vores primære værktøj ved design af løsninger. Dette giver en lang række fordele, f.eks. i form af sporbarhed, og øger sandsynligheden for at opdage potentielle problemer tidligt i produktionsprocessen.

3D-tegningerne fungerer også som dokumentation forud for samlingen og klarlægger det endelige systemlayout for os og vores kunder.
Handcrafted

Respekt
for miljøet, mennesker og trivsel

   

HSEQ

Hos HIPAQ arbejder vi løbende med HSEQ (sikkerheds-, miljø-, sundheds- og kvalitetsstyring).

Det er vores politik til enhver tid at overholde gældende standarder for kvalitetsstyring, miljøbeskyttelse og arbejdsmiljø og sundhed. Vi analyserer løbende vores arbejdsrutiner og videreuddanner vores medarbejdere. Vores kvalitetsstyringssystem omfatter alle dele af vores organisation – fra den indledende forespørgsel til den endelige levering.

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • OHSAS 18001:2008

Vi lever op til vores kvalitetspolitik ved at:
udvikle kvalitetsniveauet af vores processer
udvikle nye produkter, der er skræddersyet til at opfylde markedets behov
holde os selv og vores kunder løbende informeret om ny teknologi
levere produkter af høj kvalitet
levere til tiden
levere unikke løsninger

 

 

HIPAQ er godkendt i henhold til Achilles Joint Qualification System for leverandører til olieindustrien i Norge og Danmark. Vi er desuden medlem af Danish Marine and Offshore Group (DMOG) og Eksportforeningen.

 

 


Copyright © 2013 - All rights reserved