Mere end 35 år med højtryk

Hos HIPAQ er vi specialister i højtryk til energi-, industri- og marineformål. Vi er en højt specialiseret virksomhed med globale ambitioner inden for vores område.

Som en familieejet virksomhed med mere end 35 års erfaring inden for pumpe- og luftkompressor teknologi, kender vi de udfordringer vores kunder står over for hver dag, og vi går ikke på kompromis med vores løsninger på noget tidspunkt i processen.

Som selvstændig udbyder i markedet, uden bindinger til bestemte mærker eller produkter, er vi frie til at anvende komponenter fra alle de førende producenter og kun fokusere på at levere den bedst mulige løsning af enhver opgave. Vi er nysgerrige på ny teknologi og nye muligheder for at holde os relevante i et altid skiftende marked.

“Co-creation” er nøglen

At skabe mere værdi – sammen – og bringe interessenter ind i processen, er vores passion. For at have en kunde er godt, men at have en partner er bedre. En partner som har en udfordring der kræver visioner, kreativitet og problemløsning. Vi tror på langvarige relationer der bygger på gensidig respekt og tillid. Og vi ved, at det er noget man skal gøre sig fortjent til!

“Co-creation: A business strategy focusing on customer experience and interactive relationships. Co-creation allows and encourages a more active involvement from the customer to create a value rich experience.”

En strategi for fremtiden

HIPAQ arbejder kontinuerligt med at definere og implementere strategier for fremtiden. Det er vigtigt for os, at alle i vores organisation er involveret i at sætte rammerne for de handlinger der har ledt til vores vision:

“World class, customer specific pump- and compressor solutions.
Developed and manufactured for demanding customers – worldwide.”

Som en ekstra bonus fra vores strategiarbejde, er der dukket et sæt værdier op. Ting sagt om os af interne og eksterne interessenter, og som vi nu har taget til os og gjort til leveregler i virksomheden. Så kommer man på besøg, vil man helt sikkert støde på disse ord:

HONEST – INNOVATIVE – PROFESSIONAL – ADAPTIVE – QUALITY CONSCIOUS

-disse kerneværdier ønsker vi at bruge i alle aspekter af vores forretning, og det er hvad vi ønsker at stå for, både internt, og hos vores kunder.