Mere end 30 år med 
højtryk

Hos HIPAQ er vi specialister i højtryksteknik til industri-, marine- og offshoreformål. Vi er en højt specialiseret virksomhed med globale ambitioner inden for vores ekspertområde.
Vi har mere end 30 års erfaring med pumpe- og luftkompressorteknologi, og vi kender de udfordringer, som vores kunder dagligt står over for. Vi går ikke på kompromis i nogen faser af processen – lige fra dimensionering til implementering af den endelige løsning.
Vores ekspertise er baseret på 30 års udvikling af praktiske løsninger og en betydelig teknisk indsigt. I de år, vi har eksisteret, har vi fremstillet højtrykspumpesystemer, luftkompressorer, systemer til kemisk injektion, rengøringssystemer, lufttørrer og tilbehør.
Vi anvender komponenter fra en række førende producenter. Det giver os mulighed for at vælge de

komponenter, der tilsammen giver den bedste løsning i forhold til den specifikke opgave. Vi er en uafhængig udbyder, der ikke er bundet til bestemte producenter. Det sikrer, at komponenter udelukkende udvælges med udgangspunkt i kravene i den specifikke opgave og vores erfaring.
Vi tror på langvarige relationer, der bygger på gensidig respekt og tillid. Vi ved, at tillid er noget, man skal gøre sig fortjent til. Vi tager derfor ansvar for vores løsningers kvalitet og vi sikre, at hver eneste kunde oplever en problemløs implementering, drift, service og support.

HIPAQ er certificeret i henhold til:
– ISO 9001:2015
– ISO 14001:2015
– ISO 45001:2018